ΟΜΟΡΦΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ





                                                                                  
Λαμπρή μουσική εκδήλωση και αιμοδοσία στο ΤΕΙ της πόλης μας

    Μια πανέμορφη αιμοδοσία γεμάτη χαμόγελα από νέα παιδιά σπουδαστές στο ΤΕΙ Λαμίας παράρτημα Άμφισσας ,αφιερωμένη στην μνήμη της Ελένης Κρόκου συζ. Στεφ. Καραγιάννη
πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε αίθουσα του ΤΕΙ την Τετάρτη 10-10-2012  & ώρες 16.00-20.00.
    Η  βραδιά συνεχίστηκε με μουσική εκδήλωση με την ορχήστρα του Κώστα Βέλλιου <ΕΛΚΥΣΤΙΚΩΝ ΗΧΩΝ ΕΡΑΣΤΕΣ>  που διοργανώθηκε από  τον Σύλλογο Φοιτητών  Εμπορίας & Διαφήμισης  Άμφισσας .
     Ο κος  Καρκάνης Σταύρος  ,πρόεδρος ΤΕΙ Λαμίας και εθελοντής αιμοδότης  τίμησε με την παρουσία του την αιμοδοσία  αλλά και την εκδήλωση  στην οποία και  καλωσόρισε όλους τους
νέους φοιτητές του  τμήματος.
Ευχαριστούμε
- όλους τους φοιτητές  και τους φίλους του Σ.Ε.Α. & Δ.Ο.Σ. Άμφισσας οι Αγ. Ανάργυροι για την μεγάλη προσέλευση στην αιμοδοσία αλλά και  όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Α που ήταν μαζί μας.
- τις υπεύθυνες  από το ΚΕΔΜΟΠ  Πανεπιστημίου Πάτρας για την  ενημέρωση και  τις νέες εγγραφές Δοτών Μυελού των Οστών ( www.xarisezoi.gr ).
-τον εκπαιδευτικό του ΤΕΙ Κώστα Σακελλάρη, ψυχή της όλης εκδήλωσης ,εκπαιδευτικούς αλλά και όλο το διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ ,που για άλλη μια φορά  έδειξαν  την σημασία του ρόλου του ΤΕΙ για την πόλη μας ο οποίος πρέπει να δίνει ζωντάνια στην καθημερινότητα και να ανοίγει πόρτες στις δημιουργικές και εναλλακτικές αναζητήσεις των φοιτητών.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνου Ηλ. Δημήτριος                                            Ψιμούλης  Α. Δημήτριος


ΦΩΤΟ....http://www.amfissapress.gr/politismos/8-2009-10-13-19-13-30/7830-2012-10-11-17-12-58