ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΝΑ



http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/syllogoi/9569-aimodosia-sto-arxaiologiko-mouseio-delfon-fotografies


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΣΣΑ Τ.Κ. 33100
ΤΗΛ. &
FAX: 22650 29605
e-mail: aimod@gnamfissas.gr









ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ




     Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Άμφισσας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στη Διεύθυνση της Ι΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων, για την επιτυχημένη διοργάνωση Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ¨οι Άγιοι Ανάργυροι¨.

Είναι πολύ σημαντικό ότι σε ένα τέτοιο χώρο, κατ’ εξοχήν πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε μια πράξη, επίσης  κατ’ εξοχήν πολιτισμού, όπως είναι η Εθελοντική Αιμοδοσία, αφού όπως λέγεται . . . μέτρο του Πολιτισμού είναι η Αλληλεγγύη . . .

Πολλοί Αιμοδότες, αρκετοί από τους οποίους για πρώτη φορά αιμοδότησαν, προσήλθαν και απέκτησαν μια θετική εμπειρία, στον πανέμορφο αυτό χώρο.

Σ’ όλους αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκ μέρους του κοινωνικού συνόλου μιας και το αίμα είναι »κοινωνικό αγαθό», που δεν αγοράζεται ούτε πουλιέται αλλά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Επίσης, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε πάρα πολλοί από τους επισκέπτες του Μουσείου να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συζητώντας με τους ανθρώπους της Αιμοδοσίας και παίρνοντας μαζί τους κατάλληλο έντυπο υλικό.

Τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις αποτελούν ¨νότες ελπίδας¨ στους δύσκολους για τη χώρα μας καιρούς.


Ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε συνέχεια της συνεργασίας μας.




Από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Άμφισσας,

                                                                             Άμφισσα 17 Ιουνίου 2013.