ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Γ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ





https://www.youtube.com/watch?v=5q5rjMZ_lbM&feature=share

 Με πολλά μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, σεβασμού στο διπλανό μας  προβλήθηκε σήμερα στο σχολείο μας το σποτ που ετοίμασαν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 3ου Δημοτικού για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.με τίτλο: TO AIMA ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Το όλο project οργάνωσε και σκηνοθέτησε η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής του σχολείου μας κ. Κιούλογλου Αικατερίνη.
Χαρακτηρίζεται από την πρωτοτυπία προσέγγισης ενός ευαίσθητου θέματος - όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία - αλλά και την αξιοποίηση του υποκριτικού ταλέντου των μαθητών προκειμένου να περάσει τα μηνύματα για τα οποία σχεδιάστηκε.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Ηλίας Παπαδρόσος, ο υπεύθυνος γιατρός αιμοδοσίας του Νοσοκομείου κ. Μπουργανός Νίκος, γονείς και μαθητές.
Η όλη προσπάθεια στηρίχτηκε εξ ολοκλήρου από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας "Οι Άγιοι Ανάργυροι" τον οποίο και ευχαριστούμε.
Να ευχαριστήσουμε , επίσης, και το Θύμιο Κουφάλη για την παραχώρηση του καταστήματός του προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα του σποτ.
Μια δράση με σημαντική κοινωνική προσφορα τόσο από τους μαθητές όσο και από την εκπαιδευτικό που είχε την έμπνευση του project.

http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/foreis/16524-spot-gia-tin-aimodosia-apo-to-3o-dimotiko-sxoleio-amfissas-to-aima-sozei-zoes