ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ








ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  &  ΔΩΡΗΤΩΝ   ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ : ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ-ΤΚ :33100  -  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΩΝΩΝ 26- ΑΜΦΙΣΣΑ- ΜΕΛΟΣ  ΠΟΣΕΑ
email :seaamfissas@yahoo.gr-----seaamfissas.blogspot.com



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


      Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας  ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς και φίλους της οικογενείας Παναγιώτη Αθαν. Παναγιωτόπουλου για την ευγενική στήριξη στο έργου του Συλλόγου μας με την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό του Συλλόγου αντί στεφάνων και εις μνήμην του.      
   -   Χρυσούλα Παπαϊωάννου (100e),Κωνσταντίνα Παναγιωτόπουλου(50e), Λαμπρινή Παναγιωτόπουλου(50e)Παναγιωτίτσα Καλαντζάκου(50e),Οικ.Ευσταθ.Z.Δελμούζου(100) Οικ. Αθαν. Παναγιωτόπουλου(100e), Ελένη Παπαϊωάννου(50e),Οικ. Δημητρίου Παπαϊωάννου (50e),Ευδοξία & Βάσω Καλαντζάκου(50e),Παναγιωτόπουλου Βάσω του Γεωργ.( 30e),Παναγιωτόπουλου Βάσω του Ηλία(50e),οικ. Αθαν. Παναγιωτόπουλου(50e) Χρύσα Δελμούζου (100e),οικ. Αργύρη Ψιμούλη(100e),οικ. Γεωργ. Z.Δελμούζου (100e) και  εταιρεία Αιολικό Πάρκο ΑΕΤΟΣ Α.Ε. (200e).
    - Υπήρξε Πρόεδρος  και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου  μας, άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην πόλη μας ,μας έδειξε τον δρόμο για την προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο. Συνεχίζουμε το έργο του.

    
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός(14/6/2017)
Με εκτίμηση για το ΔΣ

Ο πρόεδρος                                                                                     Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνου Δημήτριος                                                                  Τζαμτζής Σπύρος





Γίνε τώρα εθελοντής δότης μυελού των οστών .
Είναι απλό…