ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΣΦ

http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/syllogoi/10497-aimodosia-kai-ekthesi-afisas-gia-tin-aimodosia-apo-to-tei-amfissas





 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ 
   Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική  αιμοδοσία στο  χώρο του ΤΕΙ Λαμίας (παράρτημα Άμφισσας) που διοργανώθηκε  με πρωτοβουλία των Σ.Ε.Α. & Δ.Ο.Σ. Άμφισσας <Οι Άγιοι Ανάργυροι> ,του ΤΕΙ Άμφισσας & της Ε.Π.Σ.Φωκίδας  την Πέμπτη 7-11-13 και ώρες:12.00 με 15.30.
    Παράλληλα στην αίθουσα απέναντι του Καφέ Μπρίκι λειτούργησε  από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου μέχρι και  την Πέμπτη (ώρες:17.30-21.00)και η  1η έκθεση  αφίσας  των φοιτητών του ΤΕΙ  με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.
    Οι αφίσες ήταν δημιουργία των σπουδαστών του ΤΕΙ στα πλαίσια του μαθήματος Έντυπη & Ηλεκτρονική Διαφήμιση με τη συνδρομή του καθηγητή του μαθήματος
 κ. Σακελλάρη  Κων/νου.
    Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε ψηφοφορία για τη βράβευση των καλύτερων αφισών.Τα δώρα ήταν αρκετά και καλά.Οι  πολίτες της Άμφισσας συμμετείχαν  ενεργά  τόσο στην ψηφοφορία όσο και στην αιμοδοσία.
     Στο περιθώριο της εκδήλωσης και μέσα σε πολλά νεανικά χαμόγελα βραβεύτηκε και ο εμψυχωτής της όλης προσπάθειας καθηγητής Σακελλάρης Κ ων. από τον ΣΕΑ Άμφισσας.
    Αιμοδότησαν  μαζί μας και τους ευχαριστούμε από τον χώρο του  τοπικού ποδοσφαίρου ,ο γ.γ.της ΕΠΣΦ Παπαδόπουλος Σ.ο πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας Χλεμπογιάννης Ι.,ο Κωστάκος Θεοχ. από το Γαλαξίδι, από το Α.Ο. Σάλωνα τέσσερις αθλητές και δυο ποδ/τες από την ομάδα Νέων του Φωκικού. Είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν την αρχή  για ακόμη καλύτερες αιμοδοσίες με την ΕΠΣΦ.
     Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που μας  βοήθησαν αλλά  και όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο την  πρωτοπόρα για την πόλη μας εκδήλωση.                                            
     Η επιτυχία ήταν συλλογικό αποτέλεσμα όλων.

                                Σύνθημά μας  το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…